Met nog maar vijf weken te gaan voor dat de WWDC 2013 van start gaat, is het meer dan logisch dat Apple zich aan het voorbereiden is voor de lancering van de nieuwe iOS 7. Na de WWDC evenement krijgen ontwikkelaars namelijk de mogelijkheid om een beta-versie van iOS 7 te testen en hun apps te optimaliseren voor de nieuwe mobiele besturingssysteem van Apple.

iOS 7

Het bedrijf Onswipe dat websites optimaliseert voor mobiele apparaten heeft de laatste tijd een enorme groei gezien in de dataverkeer dat afkomstig was van iOS-apparaten dat uitgerust waren met e nieuwe iOS 7. Het merendeel van deze toestellen zijn afkomstig uit San Francisco en Apple’s thuisstad Cupertino.

Over the past week, Onswipe found a significant bump in the number of visits from iOS 7 iPhones and iPads, specifically located in both Cupertino and San Francisco. SF had the most iOS 7 visits, with 18.75 percent, and Cupertino accounted for 17.9 percent of the total. May 2 saw the highest iOS 7 traffic to date, representing 23 percent, or nearly a quarter, of all unique iOS visitors to Onswipe-enabled sites. Most were visiting from iPhones (75 percent), but iPads also represented a full quarter of visits.