Apple heeft vandaag een nieuwe iOS update uitgebracht. De nieuwe iOS 6.1.4 is special voor de iPhone 5 uitgebracht en bevat volgens de release notes een bijgewerkt audioprofiel voor telefoonluidspreker. Wat dit exact inhoudt is voor ons nog onduidelijk.

TinyUmbrella iPhone

NotCom de ontwikkelaar achter TinyUmbrella de zeer populaire SHSH blobs tool heeft ook zijn populaire tool bijwerkt naar versie 6.14.00 om de nieuwe iOS 6.1.4 te ondersteunen.

Gelukkig is TinyUmbrella bijwerkt, want zonder je SHSH blobs kan je in de toekomst helaas niet je iOS-apparaat downgraden. Het voordeel van het downgraden naar een oude iOS-versie is dat je gebruik kan maken van de Untethered Jailbreak beschikbaarheid van dat iOS-versie.

Dus met andere woorden, download de nieuwe TinyUmbrella en zorgt dat je de SHSH blobs van je iOS-apparaat opslaat. Dit kan in een latere stadium erg belangrijk voor jou zijn.

  • Whoesj

    kan ik dus als ik mijn shsh blobs opsla met TinyUmbrella gelijk downgraden van 6.1.3 naar 6.1.2 op mijn iphone 5?

    • De iPhone 5 kan je helaas niet downgraden.

  • iPhoneless

    Net geprobeerd op de iPhone 4S met iOS 7+ om de recovery mode eraf te halen. Het was of proberen of alles kwijt, dus dan maar proberen. In 1x gelukt… DANK!