iPhone 3G gebruikers zullen het ongetwijfeld wel hebben gemerkt dat de meeste iPhone-apps een minimumeis hebben van iOS 4.3, maar je kunt de iPhone 3G helaas niet verder updaten dan iOS 4.2.1. Gebruikers van de zeer populaire berichten-app WhatsApp voelen zich in de steek gelaten, want WhatsApp ondersteunt enkel iPhone’s vanaf iOS 4.3.

Viber voor iPhone 3G

Viber, een concurrent van WhatsApp heeft een oplossing gevonden. Viber heeft namelijk een aparte app uitgebracht voor de iPhone 3G. Viber voor de iPhone 3G biedt net zoals WhatsApp de mogelijkheid om berichten en foto’s met elkaar uit te wisselen. Dit is nog niet alles! Met Viber kan je zelfs nog eens gratis telefoongesprekken voeren met andere Viber gebruikers.

  • Viber downloaden

    Zelf heb ik een handige website gevonden om Viber te Downloaden. Staat precies uitgelegd hoe en wat. http://www.viber-downloaden.nl