Microsoft heeft gisteren tijdens de XboxReveal-evenement in Redmond, thuisbasis van Microsoft de nieuwe Xbox One geïntroduceerd. Alleen werd de releasedatum en de prijs van de Xbox One niet bekend gemaakt. Verschillende online verkooppunten bieden inmiddels al pre-orders van de Xbox One aan. Één van die verkooppunten is de Engelse website Zavvi.

Xbox One

Zavvi neemt niet alleen pre-orders aan maar heeft zelfs al een prijskaartje en releasedatum aangehangen aan de Xbox One. Volgens de Engelse website komt de Xbox One in november uit en kost het 499 dollar. Een prijskaartje van 499 dollar is wellicht toch iets hoger dan de meeste mensen verwachten. Zavvi is van mening dat zij gegarandeerd de goedkoopste zijn.

Daarnaast weet Zavvi ook de releasedatum van de Xbox One, volgens de website is de opvolger van de Xbox 360 vanaf 30 november verkrijgbaar.