Zoals we allen nu wel een beetje zullen weten heeft Apple tijdens de WWDC 2013 de nieuwe muziekdienst iTunes Radio aangekondigd. Met iTunes Radio kan je helemaal gratis muziek luisteren, alleen hoor je af en toe wel wat reclame tussen door. iTunes Match gebruikers kunnen ongestoord zonder reclame gebruik maken van de nieuwe iTunes Radio.

iTunes Radio

iTunes Radio is momenteel enkel beschikbaar gesteld in de Verenigde Staten. Gelukkig bestaat er een slimme trucje waarmee je als Nederlander ook gewoon iTunes Radio kunt gebruiken zonder al te veel moeite.

Om iTunes Radio in Nederland te kunnen gebruiken dien je een Amerikaanse iTunes-account aan te maken, tenzij je het nog niet hebt. Om iTunes Radio te kunnen gebruiken dien je natuurlijk ook over iOS 7 te beschikken.

Bent u nog geen ontwikkelaar maar wilt u toch graag iOS 7 installeren? Volg dan de volgende handleiding: iOS 7 bèta installeren zonder ontwikkelaars account [Guide]

  • Bart

    Aah vandaar, ik snapte al niet waarom ik de enigste was die het wel kon gebruiken