Auxo is naar ons mening één van de beste jailbreak tweaks ooit. Auxo begon ooit als een concept en is sindsdien uitgegroeid tot een premium tweak die Apple’s eigen app switcher te schande heeft gezet. In plaats van kleine app-iconen kunt u met Auxo tussen applicaties switchen door het bekijken van grote kaart-achtige tegels.

Auxo voor iPad

Dit is nog niet alles! Auxo heeft ook een uitgebreide muziekspeler en je kan er nog eens sneller toegang krijgen tot je systeeminstellingen, zoals WiFi, scherm helderheid, vliegtuigmodes, bluetooth etc etc.

Auxo is al enige tijd verkrijgbaar in Cydia voor de iPhone. Sentry de ontwikkelaar achter Auxo had eerder al bekend gemaakt dat hij aan een iPad-versie van de app werkte. Het is dan nu eindelijk zover! De iPad-versie van Auxo wordt vandaag in Cydia geplaatst.