Een tijd geleden had de website Tactus een foto gepubliceerd van mogelijk de achterkant van de budget iPhone. Nu is het de Franse website NowwhereElse die ook over een paar foto’s van de budget iPhone in handen heeft. Beide foto’s komen overeen, het verschil zit hem enkel in de kleur.

Achterkant budget iPhone

In het verleden heeft de Franse website vaker correcte foto’s gepubliceerd van nog onaangekondigde Apple-producten. De kans is groot dat de uitgelekte achterkant van de budget iPhone ook correct is.

Verschillende analisten en websites beweren al maandenlang dat de budget iPhone van plastic is gemaakt en verkrijgbaar zal zijn in meerdere kleuren. Dit uitgelekte foto bevestigd nogmaals dat Apple niet alleen een zwarte en een witte versie gaat uitbrengen.

Achterkant budget iPhone

Als we de geruchten mogen geloven zal de budget iPhone later dit jaar gelanceerd worden, samen met een iPhone 5S.