De nieuwe MacBook Air is door vele zeer positief ontvangen. Het nieuwe flashgeheugen is super snel, de accuduur is ongeëvenaard en biedt onder andere ondersteuning voor het snellere 802.11ac WiFi aan. Over het laatste genoemde hebben een boel mensen problemen mee. De verbinding met een draadloos netwerk zou erg onstabiel zijn en een aantal gebruikers kunnen zelfs helemaal geen verbindingen leggen met een draadloos netwerk.

De nieuwe MacBook Air

Apple was eerder in de Verenigde Staten een onderzoek gestart naar dit vervelende probleem. Apple Store personeel kreeg te horen dat ze de modellen die last hebben van dit probleem in te nemen en om te ruilen met een nieuwe MacBook Air.

Apple heeft nu de MacBook Air (Mid 2013) Software Update 1.0 uitgebracht om de wegvallende WiFi-verbinding op te lossen. Daarnaast zorgt de update ook dat het scherm niet meer flikkert tijdens het gebruiken van Photoshop.

MacBook Air gebruikers kunnen de nieuwe update via de Mac App Store downloaden.