Eerder deze week werd de game Deus Ex: The Fall gelanceerd voor de iPhone, iPad en iPod touch. Alleen hebben jailbreakers die deze game willen kopen een probleem. Square Enix de makers van Deus Ex: The Fall hebben namelijk een stukje code in de game geïmplementeerd om piraterij tegen te gaan. Dit is wel erg klote wat Square Enix heeft gedaan, niet iedereen jailbreakt namelijk zijn toestel om gratis apps te downloaden.

Deus Ex The Fall

Als je een game hebt gekocht voor €5,99 dan wil je het natuurlijk ook fatsoenlijk kunnen spelen. Dus wilt u gewoon met een jailbreak op uw iPhone, iPad of iPod touch Deus Ex: The Fall spelen. Voor deze mensen hebben we namelijk goed nieuws, we hebben een Cydia-tweak gevonden die dit mogelijk maakt.

Ik neem aan dat uw iPhone, iPad of iPod touch gejailbreak is, zo niet volg dan één van de onderstaande links:

Stap 1: Download Deus Ex: The Fall via de App Store, of via deze link.

Stap 2: Start nu Cydia op en ga naar het tabblad zoeken.

Stap 3: Zoek nu in Cydia naar xCon.

xCon

Stap 4: Rechts bovenin staat installeren, druk daar op om xCon te installeren.

Stap 5: Dat was het of had je nog meer stappen verwacht? Vanaf nu kan je zonder zorgen gebruik maken van Deus Ex: The Fall op je gejailbreakte iPhone, iPad of iPod touch.