Een bezoeker van 9to5mac heeft in de code van iOS 7 bèta 4 een nieuwe aanwijzing gevonden. De vierde bèta versie van iOS 7 blijkt te hinten naar een nieuwe iOS-apparaat met biometrische sensoren, of te wel vingerafdrukherkenning.

iPhone 5S krijgt vingerafdrukscanner

In de broncode staan zinnen die ter instructie aan de gebruiker voorgelezen kunnen worden door een iOS-apparaat. Daarnaast bevatten de bewuste zinnen ook nog eens verwijzingen naar een vingerafdruksensor in de Home knop.

bplist00‘_”enroll.tutor.image.label.left.hand_fingerprint.image_#enroll.tutor.image.label.right.hand_fingerprint. status_hPhoto of a person holding an iPhone with their left hand while touching the Home button with their thumb_;A fingerprint that changes colour during the setup process._iPhoto of a person holding an iPhone with their right hand while touching the Home button with their thumb_Recognition is