Volgens de doorgaans betrouwbare Taiwanese website Commercial Times zou Apple de iPhone 5S willen uitrusten met een 4,3-inch scherm. De 4,3-inch schermformaat is door Apple nooit eerder in gebruikt genomen, omdat dit formaat afwijkt van de 4-inch iPhone 5 wordt de iPhone 5S met vertraging uitgebracht.

iPhone 5S

Eerdere geruchten beweerde dat de iPhone 5S productie eind juli zou beginnen en de lancering zou dan in september of oktober kunnen plaatsvinden. Volgens de Taiwanese website zal het Apple niet lukken, onderdelenleveranciers zouden namelijk niet aan de hoeveelheid 4,3-inch schermen kunnen voldoen. De leveringen van chips voor de iPhone 5S zijn volgens de bronnen al in juni gestart, het zou nog tot augustus kunnen duren tot dat alle chips zijn geleverd.

Over de budget iPhone heeft Commercial Times ook wat te zeggen. De budget iPhone zou volgens hun aan het eind van het derde kwartaal op de markt verschijnen.

via Bloomberg