Over de budget iPhone is er weinig bekend. We weten enkel dat het achterkant van het toestel van plastic is gemaakt en in meerdere kleuren verkrijgbaar zal zijn. In het verleden zijn er verschillende onderdelen van de budget iPhone uitgelekt. Ditmaal zijn er vijf foto’s uitgelekt, waarin we de achterkant van de budget iPhone zien.

Budget iPhone kleuren

Zoals eerdere geruchten al voorspelde zien we dat het toestel van plastic is gemaakt. Ook het gerucht over meerdere kleuren lijkt te kloppen, aan de foto’s te zien zal de budget iPhone in de kleuren blauw, geel, groen, rood en wit verkrijgbaar zijn.

De iPhone 5S wordt volgens nieuwe geruchten op 20 september gelanceerd en een paar weken later zal Apple een budget iPhone introduceren. De lanceerdatum van de iPhone 5S is gekoppeld aan de lancering van iOS 7, die op 18 september beschikbaar zal zijn voor het grote publiek.

via iClarified