Een week geleden lekten er nog schematische tekeningen van de iPhone 5S en de budget iPhone. Ditmaal is het de Franse website NowwhereElse die ook over een paar schematische tekeningen van de volgende generatie iPad in handen heeft.

iPad 5

In het verleden heeft de Franse website vaker correcte foto’s gepubliceerd van nog onaangekondigde Apple-producten. De kans is hierdoor groot dat de uitgelekte schematische tekeningen van de iPad 5 ook correct zijn.

Aan de tekeningen is te zien dat de huidige vierde generatie iPad iets breeder is dan de iPad 5. Zoals eerder verwacht werd heeft de iPad 5 een smallere bezel rondom het scherm, waardoor hij iets minder breed is. Het lijkt er ook op dat de iPad 5 een stuk dunner is, wat vrij logisch is natuurlijk.

iPad 5 Schematische tekeningen

De verwachtingen zijn dan ook dat de iPad 5 qua design meer op de iPad mini zal lijken. Dit betekent ook dat het achterkant van de iPad 5 helemaal zwart zal worden, net zoals de iPad mini.