Android Authority is van mening dat Sony momenteel aan een kleinere versie van de Honami werkt. De Sony Honami Mini zou het volgens recente geruchten het moeten opnemen tegen de iPhone 5S van Apple. Naar verwachting zullen beide smartphones dit najaar op de markt komen.

Sony Honami

Volgens de geruchten wordt de Sony Honami Mini klein van formaat maar grootse specificaties. De kleinere variant zou dezelfde Quad-Core Snapdragon 800-chip krijgen als de grote Honami. Naar verwachting krijgt de Honami Mini een 4- of 4,3-inch display. De resterende specificaties zouden ook vergelijkbaar zijn met de grotere model.

De grote Honami heeft een 5-inch display, aluminium behuizing en een Quad-Core Snapdragon 800-chip. Daarnaast zou Sony de Honami ook nog eens hebben voorzien van een  20-megapixel Cybershot-camera.

Sony heeft de Honami smartphone nog niet aangekondigd. De officiële naam van het toestel is nog niet bekend, Honami is dus een werknaam. Naar verwachting zal Sony beide Honami toestellen op 4 september tijdens de IFA-elektronicabeurs in Berlijn presenteren.