Wie kent en/of gebruikt de zeer populaire WhatsApp Messenger app nou niet. De WhatsApp Messenger is één van de must have apps voor elke smartphone gebruiker. Met WhatsApp kunnen Android, iOS, Windows Phone en BlackBerry gebruikers gratis berichten, video’s en foto’s met elkaar uitwisselen.

WhatsApp iPod touch

In het verleden hebben we verschillende handleidingen gemaakt hoe u WhatsApp werkend kon krijgen op een iPad en iPod touch. Ditmaal gaan we u laten zien hoe u WhatsApp op een computer of laptop kunt installeren.

Stap 1: Download YouWave en installeer het. YouWave is een Android Emulator waarmee u Android-apps kunt installeren op een computer.

Stap 2: Download WhatsApp via deze link.

Stap 3: Nu dien je de WhatsApp.apk bestand in de map Android Apps van YouWave te plaatsen. Deze is waarschijnlijk te vinden op de volgende locatie: C:\Documents and Settings\Administrator\youwave\android apps\

Stap 4: Start nu YouWave op en open WhatsApp.

Stap 5: Net zoals de smartphone versie vraagt WhatsApp nu naar je telefoonnummer. Voer deze in en binnen enkele seconden zal je een sms krijgen met je code.

PS: Het is helaas niet mogelijk om twee keer hetzelfde telefoonnummer te gebruiken. Voor de PC versie van WhatsApp dien je een andere 06 nummer te gebruiken.

 

  • Daan

    Hoi

  • cheremice

    wil het graag hebben op me laptop