Over ruim twee weken gaat Apple een evenement organiseren. Tijdens deze evenement wordt de nieuwe iPhone 5C en iPhone 5S aangekondigd , althans als alle geruchten kloppen. Naar verwachting zullen beiden iPhone’s vanaf 20 september in de VS, Duitsland, Frankrijk, Engeland etc in de winkels liggen. In Nederland en België moeten we helaas een extra weekje wachten, dat komt neer op 27 september.

iPhone 5S goud

De iPhone 5S zal qua design hetzelfde blijven als zijn voorganger. De vernieuwingen zullen voornamelijk achter de behuizing plaats vinden. Zo verwachten we dat de iPhone 5S een vingerafdrukscanner, NFC ondersteuning, verbeterde camera en een nieuwe A7-processor krijgt. Het laatstgenoemde zou de iPhone 5S maar liefst 31 processor sneller moeten maken. Daarnaast zou de nieuwe Apple A7-chip ook nog eens een 64-bits processor worden. Het grote voordeel hiervan is dat animaties veel sneller zullen laden.

via 9to5mac