Apple heeft juist de zesde bèta versie van iOS 7 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Normaliter brengt Apple om de twee weken een bèta-versie uit, meestal gebeurd dit op een maandag. Apple heeft iOS 7 bèta 6 dus geheel onverwacht uitgebracht. Ontwikkelaars die al op iOS 7 bèta 5 draaien kunnen via de Software-update functie van de iDevice updaten naar de zesde bèta versie van iOS 7. Als je toestel niet op iOS 7 bèta 5 draait kan je via de website van Apple iOS 7 bèta 6 downloaden.

iOS 7 Beta 6

Via het iOS Dev Center verscheen een melding dat beta 6 is bedoeld om een probleem met iTunes in the Cloud op te lossen, waarbij aankopen onverwacht worden gedownload en/of afgespeeld. Dit lijkt voorlopig ook de enige aanpassing. Terwijl we bij eerdere beta lange lijsten publiceerden van puntjes die waren aangepast, is dat bij beta 6 niet het geval.

Wel is het mogelijk om een extra profielbestand te installeren (via cl.ly/Qrku). Je krijgt dan een extra knopje bij de muziekinstellingen (Instellingen > Muziek) waarmee je je bibliotheek opnieuw kunt instellen.

via iPhoneclub