Het is al weer een lange tijd geleden dat we nieuws hadden rondom de vermeende smartwatch van Apple. Wang Wanli een analist bij CIMB Securities Limited brengt daar nu verandering in. Volgens de beste man zal de iWatch tussen de 149 en 229 dollar gaan kosten. Het is voor het eerst dat iemand iets over de prijs van de iWatch naar buiten brengt.

iWatch

Wang Wanli heeft tegenover de Koreaanse media zijn verwachtingen van de iWatch bekend gemaakt. Zo verwacht de analist dat de iWatch ten minste 149 dollar en maximaal 229 dollar zal gaan kosten. Een gemiddelde prijs van 199 dollar wordt ook genoemd.

Door de relatief lage prijs van de iWatch verwacht de analist dat Apple volgende jaar maar liefst 63 miljoen exemplaren zal verschepen. Dit is een zeer bijzonder groot aantal voor een nieuwe product. Verder verwacht CIMB dat Apple de iWatch ergens in de tweede helft van volgend jaar zal lanceren.

via AppleInsider