Het was een tijdje stil rondom de veel besproken Apple iTV. Volgens een recente gerucht van de Taiwanese krant Economic Daily News zal Apple in de eerste helft van 2014 een eigen televisie op de markt brengen. Apple zou recent gesprekken hebben gevoerd met de bedrijven Corning, Foxconn en G-Tech Optoelectronics. Corning levert Apple al het speciale glas voor iPhone’s en iPad’s, Foxconn zet Apple-producten in elkaar. G-Tech Optoelectronics zou speciaal glas ontwikkelen dat reflecties tegengaat.

Apple iTV

Er gaan al jaren geruchten over een mogelijke iTV van Apple. Volgens de Economic Daily News duurt het dus niet meer zo lang, want Apple zou in de eerste helft van 2014 een 55 en 60-inch televisie willen lanceren.

Volgens de Taiwanese krant heeft Apple schermfabrikant Sharp en Innolux ingeschakeld voor de productie van schermen. Het is nog niet duidelijk of de iTV een Ultra HD scherm krijgt. Zodra we meer weten houden we u natuurlijk op de hoogte.