Volgens een recente gerucht gaat Apple over een kleine twee weken een evenement organiseren. Nuance, de ontwikkelaar van de spraakherkenningstechnologie die onder meer wordt gebruikt door Siri, verwacht dat Apple op 10 september tijdens het evenement iOS 7 zal lanceren.

iOS 7 - iPhone

Vermoedelijk kunnen iOS-gebruikers direct na het evenement iOS 7 downloaden en installeren. Dit heeft Nuance in een e-mail aan samenwerkende ontwikkelaars bekend gemaakt. In de e-mail is ook te lezen dat Apple op 10 september nieuwe iPhone’s gaat aankondigen. Dit komt overeen met eerdere geruchten.

Apple zal waarschijnlijk op 10 september de lang verwachte iPhone 5S aankondigen. De iPhone 5S zal qua design identiek blijven als zijn voorganger, de vernieuwingen zullen achter het scherm plaatsvinden. Volgens de geruchten wordt de iPhone 5S voorzien van de snellere A7-processor, een vingerafdrukscanner, verbeterende camera en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Mogelijk wordt ook de iPhone 5C tijdens het evenement aangekondigd. De iPhone 5C staat bekend als een budget iPhone met en plastic behuizing. Net zoals de iPhone 5S zal de iPhone 5C ook in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn.

Naar verwachting zullen beiden iPhone’s vanaf 20 september in de VS, Duitsland, Frankrijk, Engeland etc in de winkels liggen. In Nederland en België moeten we helaas een extra weekje wachten, dat komt neer op 27 september.

 • Melvin strunk

  Heyhoii ik wil heel graag ios 7 dowloden op
  Mijn ipod touch 4 ? Kan ik dat 20 september
  Op mijn computer op Itunis dowloden ?
  Svp bedankt voor u medewerking !

  • Zodra iOS 7 uit is kan je het inderdaad downloaden via iTunes.