Als we Ming-Chi Kuo een analist van KGI Securities mogen geloven krijgt de iPhone 5S een gouden kleurvariant, camera met een diafragma van F2.0 en een nieuwe 128GB-model. Dit beweert hij in zijn nieuw rapport, daarnaast verwacht hij ook dat de iPhone 5S op 10 september aangekondigd zal worden.

iPhone 5S - iPad 5 - iPhone 5C

Ming-Chi Kuo is ook van mening dat de iPhone 5S net zoals de iPhone 5 een 8-megapixel camera heeft. Naast een nieuwe diafragma van F2.0 zal de iPhone 5S ook uitgerust worden met een  speciale dubbele ledflitser. De dubbele ledflitser moet ervoor zorgen dat bij slechte lichtomstandigheden nog steeds mooie foto’s gemaakt kunnen worden.

Qua design blijft de iPhone 5S gelijk aan zijn voorganger. De vernieuwingen zullen we echter achter de behuizing terug vinden. Zo verwacht Kuo dat Apple een  A7-processor zal gebruiken gebaseerd op ARMv8-architectuur, 1GB aan werkgeheugen en een homeknop met vingerafdrukscanner.

Naar verwachting zal Apple de iPhone 5S op 10 september onthullen.