Sony’s volgende generatie gameconsole de PlayStation 4 is nog niet eens te koop en het lijkt er nu op dat het al uitverkocht is. De PS4 kon eerder al bij verschillende retailers voorgesteld worden. Game Mania en Bol.com nemen zelfs geen pre-orders meer aan. Dit heeft te maken door dat ze de levering op de lanceerdag niet meer kunnen garanderen.

PS4

Sony heeft overigens de officiële lanceerdatum van de PS4 nog steeds niet bekend gemaakt. Mediamarkt en Bol.com denken dat de lanceerdatum van de PlayStation 4 op 13 november plaats gaat vinden.

Online retailer Bol.com meldt dat pre-orders die voor 31 juli geplaatst zijn wel gegarandeerd een PS4 krijgen op de lanceringsdag. De mensen die bij Game Mania voor 24 juni een pre-order hebben geplaatst krijgen ook de PlayStation 4 op de lanceringsdag. Bij de pre-orders die tussen 24 juni en 7 augustus zijn geplaatst kan enkel een levering in 2013 gegarandeerd worden. Game Mania verwacht namelijk dat de tweede levering door Sony eind december gebeurd.