Het lijkt erop dat Samsung zijn nieuwe phablet de Galaxy Note III zeer waarschijnlijk op 4 september in Berlijn gaat onthullen. De Samsung Galaxy Note III zal dan al in september in de winkels kunnen liggen. Dat meldt SamMobile op basis van anonieme bronnen.

Samsung Galaxy Note III

De doorgaans betrouwbare website SamMobile heeft in het verleden vaker juiste informatie gehad over nieuwe Samsung producten. De releasedata van de Samsung Galaxy Note III heeft de site van een betrouwbare anonieme bron ontvangen.

De Samsung Galaxy Note III zal vlak voor de gadgetbeurs IFA onthuld worden in Berlijn. De pers had eerder deze maand een uitnodiging gekregen van de Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant voor een ‘Unpacked’-evenement.

Volgens recente geruchten heeft de Galaxy Note 3 een 5,99-inch Full-HD scherm, een AMOLED-display die ook in de Galaxy S4 wordt gebruikt. Daarnaast heeft de Note 3 een 13-megapixel camera en de snelste chip van Qualcomm, de Snapdragon 800 processor aan boord hebben.