De doorgaans betrouwbare Amerikaanse website AllThingsD verwacht dat Apple een nieuwe iPhone op 10 september gaat onthullen. De verwachtingen zijn gebaseerd op de iPhone 5 release van vorige jaar en de iPhone 4S release van het jaar ervoor. AllThingsD weet niet te zeggen welke iPhone we kunnen verwachte. De goedkopere iPhone 5C of de nieuwe iPhone 5S.

iPhonemania - iPhone 5

Er gaan al lange tijden geruchten in de rondte over een mogelijk goedkope iPhone variant. De goedkope versie krijgt een volledige plastic behuizing, een minder snelle processor, waarschijnlijk een 4-inch display en als laatste zou de opslagruimte ook kleiner zijn.

Een exacte prijs van de mogelijke iPhone 5C is nog niet bekend, wel verwachten analisten dat het geen echte goedkope iPhone wordt maar eerder een middenklasse toestel dat rond de 300 dollar moet gaan kosten. Daarnaast zou de iPhone 5C ook nog eens verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren.