Apple heeft zojuist een uitnodiging gestuurd naar de pers voor een bijeenkomst dat op dinsdag 10 september wordt gehouden. Mogelijk zal Apple dan de nieuwe iPhone 5S en de goedkopere iPhone 5C variant aankondigen. Apple verklapt natuurlijk niet wat ons te verwachten staat, maar in voorgaande jaren waren uit de e-mail flink wat hints af te leiden.

Apple iPhone 5S - iPhone 5C evenement

Apple heeft gekozen voor kleurrijke bolletjes met de tekst “This should brighten everyone’s day”, “Dit zal iedereens dag opfleuren”. Bedoeld Apple dat we vrolijk gekleurde iPhone kunnen verwachten? En gaan namelijk al maandenlang geruchten over verschillende kleuren iPhone’s.

De presentatie zal net als afgelopen jaren om 19:00 uur Nederlandse tijd beginnen. De locatie van de evenement is de Apple campus in Cupertino. Het is nog onduidelijk of het Apple-evenement via een livestream online bekeken kan worden. Wij zullen hoe dan ook verslag doen van alle aankondiging die Apple tijdens de presentatie zal maken.