Nieuwe Vodafone klanten kunnen met een RED-abonnement drie maanden lang gratis HBO-films en series streamen. De films en series kunnen via de HBO GO-app gestreamt worden en de verbruikte data gaat gelukkig niet ten koste van je databundel. De HBO-promotie geldt van 2 september tot 31 december 2013 en is enkel geldig voor nieuwe klanten die een Vodafone RED-abonnement afsluiten. Na drie maanden wordt de dienst automatisch stop gezet.

HBO GO

Vodafone wilt met deze actie gebruikers het gemak van het supersnelle 4G-netwerk van Vodafone laten ervaren. Helaas kunnen iPhone 5 en iPad 4 gebruikers nog geen gebruik maken van het supersnelle 4G-netwerk van Vodafone.

HBO GO is te gebruiken op een tablet, smartphone, laptop en PC. Je hebt keuze uit een grote collectie titels die je kunt streamen naar je apparaat.