Het is de iOS-hacker winocm gelukt om de iPhone 5 te jailbreaken op iOS 6.1.3 en iOS 6.1.4. Sinds de Evasi0n jailbreak die in februari uitgebracht werd hebben we geen nieuwe untethered jailbreak gezien. Enkel Sn0wbreeze en Redsn0w waarmee een tethered jailbreak op de iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod touch 4G uitgevoerd kan worden.

Jailbreak iOS 6.1.3 - iOS 6.1.4

De ontwikkelaar heeft een aantal screenshots als bewijs gepubliceerd waarop een GSM- en CDMA-versie van de iPhone 5 jailbreakt is op iOS 6.1.4. winocm heeft helaas niet bekend gemaakt of zijn jailbreak ook op alle andere iOS-apparaten werkt. We verwachten echter wel dat alle iPhone, iPad en iPod touch modellen gejailbreakt kunnen worden met de jailbreak tool van winocm.

Zodra we meer weten over de iOS 6.1.3 en iOS 6.1.4 jailbreak hoort u het natuurlijk hierop iPhonemania.

  • Hans

    Is dit een unthetered jailbreak? Zo ja, word de jailbreak vrijgegeven als ios 7 uit is?

    Alvast bedankt, Hans

    • De ontwikkelaars heeft niet bekend gemaakt wanneer het uitgebracht wordt.