Laatste tijd zien we steeds meer informatie vanuit China uitlekken over de nieuwste smartphone van Apple. Zo zagen we een aantal kleurrijke iPhone 5C verpakkingen en gisteren een Engelse snelstart-handleiding en de simkaarttool. Ditmaal is er een foto van een instructieboekjes voor de iPhone 5C opgedoken. Het interesseren hieraan is dat het om een Nederlandstalige handleiding gaat.

iPhone 5C Guide NL

Het is de eerste keer dat er een afbeelding opduikt met een verwijzing naar Nederland. De nieuwe afbeeldingen zijn door de Nederlandse website Simonlyradar ontdekt. De Nederlandse instructiekaart toont een uitlegtekst waar alle knoppen en aansluitingen zich bevinden. De instructiekaart bevestigt ook nog eens dat de iPhone 5C op de Nederlandse markt zal verschijnen.

Zoals u gisteren op iPhonemania kon lezen heeft Apple een uitnodiging gestuurd naar de pers voor een bijeenkomst dat op dinsdag 10 september wordt gehouden. Mogelijk zal Apple dan de nieuwe iPhone 5S en de goedkopere iPhone 5C variant aankondigen. Volgens eerdere geruchten zullen beide nieuwe iPhone’s vanaf 20 september te koop zijn.