Nog even en dan wordt eindelijk de nieuwe iPhone 5S gelanceerd door Apple. Mogelijk wordt de exacte releasedatum bekendgemaakt tijdens een persevenement op 10 september. Een moment waar velen op zitten te wachten. Wij hebben het idee dat sinds lange tijd ook weer enorm veel vrouwen in afwachting van de nieuwe Apple-telefoon zijn? De reden: het toestel komt niet alleen uit met een zwarte en witte behuizing; hij komt er ook in het goud!

Gouden iPhone 5S: op-één-na populairste kleur?

Volgens een onderzoek onder 1109 iCulture-bezoekers blijkt dat de iPhone 5S in het grijs met 46% van de stemmen het populairst is. Daarna volgt de opmerkelijke gouden kleur met 22%. Komt dat omdat alle dames deze kleur willen? Of kiest men er in het algemeen graag voor omdat we de zwarte en witte toestellen nu wel gezien hebben na al die jaren?

iPhone 5S kleuren

Afbeelding bron: iphoneclub.nl

Gouden 5S: dé nieuwe ladyphone?

Tot een jaar over vijf geleden waren ze razend populair: ladyphones. Denk aan bijvoorbeeld de Samsung E570, of de LG KG376. Maar daarna verdween het fenomeen ‘ladyphones’ een beetje naar de achtergrond. Althans wel in de typische vorm: glamorous, roze en met plakdiamantjes. Maar kunnen we de populariteit van de goudkleurige iPhone 5S wijten aan het feit dat dit dé vrouwenkleur wordt van de nieuwe Apple-smartphone? Wie van jullie zou zonder twijfel voor goud kiezen? En wie juist niet?

Ladyphones