De Amerikaanse tak van T-Mobile heeft het personeel een vakantieverbod gelegd. Zo mogen T-Mobile medewerkers van 20 tot en met 22 september geen vakantiedagen nemen. T-Mobile wil er zeker van zijn dat er voldoende personeel aanwezig is. Dit versterkt natuurlijk direct de geruchten dat de iPhone 5S en iPhone 5C op vrijdag 20 september zal lanceren.

iPhone 5S - iPhone 5C

 

De doorgaans betrouwbare Amerikaanse website AllThingsD meldde eerder al dat de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C op 10 september gepresenteerd zou worden. Het Japanse Nikkei en de Griekse Techmaniacs meldde ook eerder dat zowel de goedkopere iPhone 5C als de iPhone 5S op 20 september te koop zullen zijn.

We verwachten dat Apple tijdens een evenement op 10 september twee nieuwe iPhone’s gaat aankondigen. Anderhalve week later op 20 september zullen beide smartphones in de winkel liggen. In Nederland en België moeten we waarschijnlijk iets langer wachten op de iPhone 5S en iPhone 5C.

via 9to5mac