Vandaag is het dan zover, vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd begint het lang verwachte Apple evenement. Het grote vraag is nu: Wat kunnen we nou allemaal vanavond verwachten? Het is vrijwel zeker dat Apple vandaag de opvolger van de iPhone 5 gaat onthullen, maar we verwachten natuurlijk meer dan een iPhone alleen.

Apple iPhone 5S - iPhone 5C evenement

Wat we vrijwel zeker weten is dat er een nieuwe iPhone komt, misschien de iPhone 5S of iPhone 5C of gewoon allebei. Daarnaast zal Apple vandaag ook de nieuwe iOS 7 lanceren samen met OS X 10.9 Maverick. Dit zijn aankondigingen waarvan we 99 procent zeker van zijn.

Apple kan ook ons nog verassen met een Apple TV, een iPod touch, een Mac en heel misschien een nieuwe iPad en iWatch. De laatste twee genoemde zijn vrijwel uitgesloten. Hier komen we natuurlijk vanavond achter.

Alle aankondigen zullen we natuurlijk uitgebreid met u delen. Dit jaar doen we het anders, we gaan alle aankondigen op onze nieuwe website Techmania.nl plaatsen. U bent van harte welkom!

  • Stefan

    Dus vandaag komt volgens jullie iOS 7 uit?

  • Furkan

    Ik ben van belgie ik wacht al van gisteren de ios 7 , wanneer komt de ios7 update op mijn gsm ? Grts