BlackBerry maakte eerder vandaag al bekend dat de BBM-app voor iOS– en Android apparaten vandaag zou lanceren. Het wachten is dan eindelijk voorbij. De BlackBerry Messenger-app is vanaf nu verkrijgbaar in de App Store van Apple en de Play Store van Google.

Lees verder op Techmania.nl

 • irene

  hoi allemaal, werkt BBM ook op de Ipod Touch 4g?

  • Sylvester

   zelf wil ik het ook installeren. via de app store kan je het niet downloaden. dan moet je een instalatieapp vanuit cydia gebruiken. zelf gebruik ik VShare. alleen heeft deze de app nog niet. ook ga ik nog kijken of ik via de itunes kan installeren en er op zetten met ITools. als dat is gelukt breng ik je op de hoogte om hier weer een bericht te plaatsen met alle stappen, informatie en links om alles te kunnen uitvoeren.

   • Sylvester

    Het werkt. echter als je de app opent krijg je een pagina die je niet weg krijgt. dus met andere woorden: installeren kan. gebruiken niet.

  • Vanaf nu wel