Ziggo heeft vandaag de Ziggo Bellen app uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Met de Ziggo Bapp-app kunnen Ziggo klanten via hun vaste telefoonlijn bellen tegen de tarieven van zijn vaste telefonie abonnement. De app werkt enkel met een WiFi-verbinding en kan overal gebruikt worden.

Ziggo

Vooral voor bellen vanuit het buitenland is deze app een handige en goedkope mogelijkheid. Ziggo klanten met een onbeperkt bellen pakket kunnen ook gebruik maken van deze app, ook vanuit het buitenland.

Het is echter nog niet mogelijk om gebeld te worden in de app. Wel laat Ziggo aan Tweakers weten dat die functionaliteit er uiteindelijk wel komt.

Ziggo Bapp kan gratis gedownload worden in de App Store en de Google Play Store. Na het aanmaken van een Ziggo Bapp-account in MijnZiggo en activatie van de app op de smartphone of tablet (iOS/Android) kunnen klanten meteen bellen via Ziggo Bapp.

via Techmania