Sinds vannacht kunnen we de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus pre-orderen in Nederland. We zijn natuurlijk allemaal erg benieuwd waar we de beste deals kunnen scoren. Om je een idee te kunnen geven hebben we alle gegevens van de Nederlandse providers voor je verzameld.

Apple Store - iPhone 6 - iPhone 6 Plus

We beginnen eerst bij de los toestel prijs. Onderstaande prijzen hanteert de Apple Store voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Alle andere retailers zullen waarschijnlijk ook deze prijzen hanteren, misschien enkele euro’s duurder.

iPhone 6 los toestel prijs

  • iPhone 6 met 16GB opslag – €699
  • iPhone 6 met 64GB opslag – €799
  • iPhone 6 met 128GB opslag – €899

iPhone 6 Plus los toestel prijs

  • iPhone 6 Plus met 16GB opslag – €799
  • iPhone 6 Plus met 64GB opslag – €899
  • iPhone 6 Plus met 128GB opslag – €999

Niet iedereen is in staat om minimaal 700 euro te leggen voor een nieuwe iPhone. Gelukkig bestaan er ook iPhone 6 abonnementen. Elk provider hanteert zijn eigen prijzen. Bij de ene betaal je niets voor het toestel, maar zijn de maandelijkse kosten hoger en bij de andere betaal je éénmalig een bedrag en zijn je maandelijkse kosten wat lager. Het is zeker aan te raden om al alle abonnementen met elkaar te vergelijken.

Zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus zijn verkrijgbaar in drie kleuren en drie uitvoering; 16GB, 64GB en 128GB aan opslagruimte. Om het je niet al te lastig te maken gaan we het 16GB-versie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus abonnementen vergelijken. Alle onderstaande abonnementen zijn op basis van een 2-jarig abonnement en exclusief aansluitkosten en thuiskopieheffing.

Bekijk alle prijzen op Techmania.nl