Wil je een iPhone 6 hoesje bestellen? Surf naar BestBuyHoesjes.nl, waar je de keuze hebt uit een groot aantal verschillende hoesjes. Je beschermt je nieuwe smartphone onder andere goed tegen vet en vuil, maar vooral tegen krassen die je gemakkelijk op kunt lopen. Maak gebruik van de slim fit hoesjes die nauw om je iPhone 6 heen sluiten, of kies voor de transparante hoesjes om het design zo goed mogelijk te behouden. Blader door het uitgebreide assortiment en ontvang bovendien een gratis screenprotector, op het moment dat je besluit een van de iPhone 6 hoesjes te bestellen.

iPhone 6

Geen krassen op de iPhone 6

Je hebt in de webshop de keuze uit verschillende iPhone 6 hoesjes, die in ieder geval voorkomen dat je last krijgt van krassen op de telefoon. Het is een bekend probleem, ondanks de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen door Apple. Met name de onderzijde en bovenzijde zijn traditioneel gevoelig, naast natuurlijk het Retina HD Display waar de iPhone 6 over beschikt. Maak gebruik van een iPhone 6 hoesje en bescherm zowel de achterkant als eventueel de voorkant, bijvoorbeeld wanneer je een wallet-hoesje gebruikt. Dankzij de screenprotector die je gratis ontvangt voor je iPhone 6 zorg je ook tijdens het gebruik van je smartphone voor een goede bescherming van het scherm tegen krassen.

Diverse soorten iPhone 6 hoesjes

Uiteraard heb je bij BestBuyHoesjes.nl de keuze uit verschillende soorten hoesjes. Maak gebruik van een leder iPhone 6 hoesje met een stijlvolle uitstraling, of kies aan de andere kant voor een van de TPU iPhone 6 hoesjes van flexibel materiaal. De slim fit uitvoeringen sluiten heel nauw om je iPhone en laten amper merken dat je gebruik maakt van een hoesje. Ten derde kun je gebruik maken van de iPhone 6 case hoesjes. Dit zijn de hoesjes van hard materiaal, waarmee je zorgt voor een optimale bescherming van je nieuwe iPhone 6.