Tegenwoordig zijn we steeds meer op zoek naar de laagste prijs voor een product. Eerst moest u als consument via verschillende websites bezoeken om de laagste prijs te vinden voor een product. Nu is er PROscanner. Met PROscanner heeft u nog maar één app nodig om gemakkelijk en snel de laagste prijs te vinden bij de bijna 2000 webshops. De gratis PROscanner app is zowel voor Android als iOS beschikbaar.

PROscanner

Aangesloten bij 2000 webshops

PROscanner is een prijsvergelijk barcode scanner app. Wanneer u de app installeert op uw smartphone of tablet, krijgt u direct de mogelijkheid om een barcode te scannen. Via deze app scant u de barcode van een product. Vervolgens zoekt onze app in de bijna 2000 aangesloten webshops naar het product. Wanneer de app één of meerdere aanbieders heeft gevonden toont de app u een lijst met alle aanbieders. Deze verschillende webshops worden oplopend op prijs getoond zodat u direct ziet waar het product het voordeligst te krijgen is.

U klikt vervolgens door naar de gewenste webshop om uw bestelling af te ronden. Wanneer u de bestelling niet via de smartphone of tablet wilt voltooien kunt u een gratis account aanmaken bij PROscanner. Wanneer u vervolgens ingelogd bent bekijkt u uw opgeslagen zijn in uw account. Vervolgens rond u uw bestelling via de computer verder af.

Download vandaag nog onze app zodat u nog maar één app nodig heeft om online prijzen te vergelijken. Wij wensen u veel shop plezier met PROscanner.