Zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus zijn vanaf vrijdag 19 september officieel verkrijgbaar in onder meer de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Engeland. In Nederland en België moeten we een extra weekje wachten. Beide iPhones zullen vanaf vrijdag 26 september verkrijgbaar zijn in de Benelux.

Typhone-iPhone-6-Nachtlevering

Zoals we nu wel weten is de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus enorm gewild. Apple verkocht binnen 24 uur maar liefst 4 miljoen exemplaren tijdens de pre-order fase. Ook in Nederland kunnen we de iPhone 6’en vanaf 19 september 00:00 uur pre-orderen bij onder meer T-Mobile, KPN en Vodafone.

Typhone.nl, de grootste online telecomshop van Nederland, doet ook mee aan de pre-order fase. Typhone.nl pakt het wel net even iets anders aan dan dat we gewend zijn. Wie de nieuwe iPhone 6 bij Typhone.nl bestelt krijgt hem namelijk op 26 september om 00:06 uur geleverd. Aan je voordeur wel te verstaan, dankzij de unieke nachtlevering.

Dit betekend dat je niet dagen in de rij hoef te staan bij een Apple Store. In New York staan mensen zelfs vanaf 3 september in de rij om de nieuwe iPhone te bemachtigen. Waarom zou je nog in de rij willen staan als je de iPhone 6 ook op de eerste dag van levering om 00.06 ’s nachts in ontvangst kunt nemen bij jou aan de deur?

Typhone.nl heeft speciaal voor de iPhone 6 release een supersnelle nachtlevering georganiseerd samen met hun logistieke partner AMP Logistics. Op Typhone.nl kun je op 19 september om 00:06 uur een iPhone 6 bestellen, in combinatie met een abonnement. Deze wordt voor de iPhone 6 levering voor je allemaal in orde gebracht. Let wel op dat de supersnelle nachtlevering gelimiteerd is. Wees er snel bij!

Voor meer informatie over de iPhone 6 en iPhone 6 Plus pre-order aanbiedingen kunt u terecht op http://www.typhone.nl/gsm/apple/iphone-6