Sim only abonnementen worden steeds populairder in Nederland. Dit is een telefoon abonnement waar je geen mobiele telefoon bij krijgt. Sim only abonnementen zijn v aak goedkoper dan een telefoon abonnement mét telefoon: een sim only is dus een handige manier om geld te besparen.

  
Een andere handige bijkomstigheid is dat je als gebruiker zelf kunt bepalen hoeveel minuten, sms’jes en MB’s je nodig hebt. Bel en sms je veel? Kies dan voor een sim only met veel belminuten en smsjes. Maak je juist veel gebruik van mobiel internet? Kies dan voor een internetbundel met veel MB’s zodat jij overal ongestoord via het 4G netwerk kunt internetten.


De ideale keuze

Een sim only de ideale keuze voor iedereen die nog genoegen neemt met zijn of haar huidige mobieltje en niet ieder jaar of om de twee jaar een nieuw toestel wil. Jaarlijks worden er namelijk alleen al in Nederland en België ongeveer 8 tot 9 miljoen nieuwe telefoons verkocht. Het gevolg is dat de oude toestellen als reserve in de la belanden waar al 1 of 2 toestellen liggen. Zonde, wil je dat voorkomen? Kies dan voor een sim only. Maar hoe kies je nou een sim only?

Het is belangrijk om na te gaan welke provider je wil, let hierbij wel goed op de dekking! Het kan namelijk zo zijn dat die ene goedkope provider geen bereik heeft in jouw woonplaats. Handig om te weten: bij sommige providers kun je maandelijks je sim only abonnment opzeggen. Dan moet je gaan bedenken of je een eenjarig of tweejarig sim only abonnement wil. Daarna ga je jouw belminuten, sms’jes en MB’s kiezen.

Om het kiezen van een sim only abonnement wat makkelijker te maken, heeft UnitedConsumers een handige vergelijker op hun website staan. Met een paar simpele handelingen worden er diverse sim only abonnementen voor jou vergeleken. Dus: ben jij op zoek naar een sim only abonnement? Bekijk en vergelijk de goedkoopste Sim Only abonnementen van UnitedConsumers met de Sim only vergelijker.