Morgen wordt het een speciale dag voor de Apple-fans onder ons. Apple gaat morgen, woensdag 9 september, om 19:00 uur Nederlandse tijd de langverwachte iPhone 6S en de iPhone 6S Plus officieel aankondigen. Naast twee nieuwe iPhones kunnen we ook de vierde generatie Apple TV en twee nieuwe iPads verwachten. Als we eerdere geruchten mogen geloven zal Apple morgen de veelbesproken iPad Pro en de iPad mini 4 onthullen.

Apple-event

Als Apple-fans willen we natuurlijks niets missen en alle aankondigen live bekijken. Gelukkig gaat Apple ook dit jaar zijn media evenement livestreamen. iOS- en OS X-gebruikers kunnen het Apple Event zonder al te veel moeite op hun apparaat bekijken. Windows- en Android-gebruikers dienen een extra applicatie te installeren om mee te kunnen genieten.

Wil je morgen het Apple Event live streamen? Check dan Techmania.nl hoe je dit voor elkaar kan krijgen.