Het wachten op de nieuwe iPhones, iPads en Apple TV is bijna ten einden. Morgen, woensdag 9 september, om 19:00 uur Nederlandse tijd begint het Apple media evenement. De verwachting is dat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino twee nieuwe iPhones, een nieuwe Apple TV en twee nieuwe iPads zal onthullen.

iPad ProApple iPad Pro

Jaar in jaar uit lezen we geruchten over een grote iPad. De iPad Pro zou volgens eerdere geruchten over een 12,9-inch beschikken en nieuwe processor. De iPad Pro zou op een aangepaste iOS-versie draaien, waardoor het twee apps naast elkaar op één scherm kan tonen en draaien.

Het doorgaans goed ingelichte website 9to5mac heeft diverse specificaties van de iPad Pro in handen gekregen. Ook de mogelijk adviesprijs is bekend!

De iPad Pro zou twee nieuwe accessoires krijgen; een toetsenbord en een stylus pen. Deze zouden echter niet standaard meegeleverd worden. De iPad Pro zou ook een vanaf prijs krijgen van maar liefst 1000 euro!

Reden van zo’n hoge prijs is dat de nieuwe iPad Pro standaard uitgerust wordt met 64GB en 4G. Bij de huidige iPads kan men nog kiezen 16GB en een WiFi-only model.

Vandaag moeten we het nog helaas met de geruchten doen, maar morgenavond horen we alles over de iPhone 6S, iPhone 6S Plus, Apple TV, iPad Pro en de iPad mini 4.