Sinds de lancering van iPhone 6S en iPhone 6S Plus kunnen gebruikers Live Foto’s met elkaar delen via verschillende services. Zo was het al mogelijk om via iMessage Live Photos te versturen. Live Photos delen op Social Media was echter niet zo eenvoudig.

Vandaag updatete Tumblr zijn iOS app zodat het mogelijk is om Live Photos te delen op hun netwerk. Tumblr is de eerste Social Netwerk Media waarbij het mogelijk is om Live Photos te gebruiken.

 

Tumblr iOS Live Photo
Tumblr iOS Live Photo

Tumblr users kunnen nu Live Photos uploaden en delen via de Social Media. Het is ook mogelijk om andere GIF bestanden of animerende beelden te delen. Tumblr zal dus de eerste plaats zijn waar Live Photos te zien zullen zijn.

De Tumblr applicatie werd ook geüpdatet met 3D touch support. Gebruikers van de applicatie kunnen nu ook Live Photos activeren, andere gebruikers zoeken door op hun name of avatar te klikken. Enig nadeel is dat de Live Photos enkel zichtbaar zijn binnen de iOS app.

Tumblr is gratis beschikbaar in de App Store.